mylove

Här är hon världens bästa tjej. Träffa henne en kväll då hon raggade upp mig efter hon vart på en fest. Efter det så har vi inte vart en enda dag utan varandra och jag gillart. Just nu bor vi i en 2 1/2a men skall flytta till hus i början på sommaren som vi får låna av hennes pappa, det ska bli vår bebis första hem. Just nu jobbar hon natt på Harrys, en resturang/nattklubb och jag är ensam hemma med djuren. Här är hon på nyår tror jag.


Gbg roadtripp

Halloh! Nu har jag älsklingen hennes mamma och syster vart i göteborg och firat hennes moster. Kul hade vi, och så fick ja mobbat kristina lite hehehe. Hon var lite irriterad över en viss bild. Så jag säger förlåt på förhand :D


Engla

När jag satt vid datorn kom den här unga damen upp i mitt knä. Hon lade sig ner och gav efter till hennes stora passion att slicka allt som rör sig. Väldigt mysigt men ibland jobbigt.

Tog mig fritiden att filma detta


0430

Gick och nanade kl halv fem idag, efter att jag hämtat min kära på jobbet kl 0200. När vi kom hem så käkade vi lite och sen så såg vi på ett avsnitt av 90210, jätebra. Tror hon duschade nån gång imellan. Efter hon gjort det så var hon tydligen väldigt irriterad på nån jobbarkompis, så hon fick talat ut lite efter duschandet med stor inlevelse. Dock så är det mesta hon gör och säger är med extrem inlevelse. Då brukar ja bara le emot henne och då förstår hon att hon kanske är lite över exhalterad.
  Men nu är jag vaken igen men inte värst pigg utan lite små trött och ont i huvet har han.Börjat tycka om den här låten lite nu, spelades ju en hel del på MTV för många månader sen. Tycker om den lite nu när man hört den i typ victoria secrets, intron på serier osv.

Who´s your dady

Längtar hela tiden efter att bli pappa och tänker på det jätte ofta, det var ju inte så många år sen man själv såg sig som barn. Känns lite overkligt men ser verkligen fram emot det, men det är ju inte jätte långt kvar endå. Ungen kommer nån gång runt 1a juli, lite kul faktiskt för det var de datumet barnet var beräknat till innan ultraljudet och det var samma datum efter. Speciellt eftersom vi inte visste när sista mensen var. 
   
  Tycker det är kul att man heller inte vet vad för kön det blir, och för mig spelar det ingen roll. För att få veta det var man tvungen att åka ner till Göteborg och ta fostervatten prov, finns ju en liten chans för missfall då med. Anledningen till att få veta könet innan är väl så att mamman kan börja köpa kläder i förtid :)
     Men det blir nog jätte bra.


Hemma

Nu är jag hemma efter lång arbetsdag (fick jobba över) plus skoskav. Nu sitter jag och käkar yoghurt med flingor och skall snart till torp och kanske shoppa internet eftersom grannarna flyttar, likaså internetet.

Tema upcoming

Tänkte börja med ett nytt tema till helgen. Då jag har lite tid över, hinner inte med det nu när man är borta mestadels av dagarna. Tänkte kanske lite ghetto/storstads tema. Blir nog bra om det blir som jag tänkt mig, har ju en liten bild i huvudet i alla fall.

Nått i denna stil kanske.Inget internet :/

Hallå! nu är vårt internet tillbaka :D Grannens propp hade gått, och vi snor internetet ifrån dem. Då de inte hade någon ström så var modemet kinkig. Men nu är allt frid och fröjd igen då elen är tillbaka. Köss hej!


Tröwt

Vaknade till mobilen tyckte att den var väldigt otrevlig som ville ha upp mig 0610. Då kom jag ihåg att jag skulle jobba, men gör inte så mycket, ja trivs där. Så snart bär det av dit, ska va där kl 7 senast men först skall jag skjutsa en kompis till tåget för han ska iväg i nåra dagar. Hej hej.

Matmatmat

Hallå! Nu har jag och grannen andrea vart i stallet och tatt in hennes 4 hästar, gick jätte bra tar väll en 5 min till stallet ligger precis utanför stan. Sedan återvände vi hem och hämta upp rebecca för vi skulle åka ut till maxi på torp och köpa en massa med mat.

Väl där så det första jag ser är chipshyllan och vad får jag syn på! Antagligen första gången sverige får vinägerchips till hyllorna. Detta var den typen av chips som jag åt mest när jag bodde i england (väldigt populärt där) . Stort tack till estrella.


Wild Child

Nu är det ju så att man vet ju inte om det blir en kille eller tjej men vi har endå förberätt några bestämda namn. Det verkar som de flesta tror att det blir en killen, själv har jag ingen aning det är inte ens fram och tillbaka. Efter ultaljudet trodde jag tjej men idag är det lika osäkert.

Om det blir en tjej så har vi bestämt Ophelia, mellannamn (obestämt kom med förslag) och efternamn blir Nobel eftersom man inte längre får ha dubbelefternamn. För då hade det blivit kittelsen Nobel.

Killnamn har det vart mest fram och tillbaka med men nu har vi bestämt off för Tiger, mellannamn Valter, efter någon i min släkt tror det är pappas farfar, plus att jag heter det ;)


Turism

Hej! satt nyss och lekte reseledare på en turistbyrå Vanja och Krister ville veta lite om Malta, vilket de fick. När jag hadde berättat klart så sa de att jag kunde min sak och att jag var väl påläst :D Men i verkligheten så hade jag bara en massa information nerskrivet och körde på känsla, tydligen funka det bra.


About you now

Timo Räisänen bättre än sugerbabes? ja.

 

Twätt

hejsan Nyss vart och handlat tvättmedel, kom hem blev sittandes framför simpssons och ska nog äta lite välförtjänta chips snart. Om detta godkännes har nämnligen ätit vitlöksprodukter i säkert 5 dagar nu vet inte varför, bara blivigt så. Kan tänka mig att min kära inte är så pussglad.

Buy it, use it, break it, fix it.Fick köpt lite stuff idag
Bild 1: Skor ifrån WANI märke Sneaky Steve.
2: Tröja ifrån Scotch & Soda, köpt på Stereo.
3: Fox tröja ochså köpt på Stereo.
4: Smiley af konstnären Rebeccachino.

Ooo baby baby

Då var de gjort. Hur häftigt som helst faktiskt, trodde ungen skulle ligga helt still men den sprattlade på bra med armarna och benen. Skitkul att se den för första gången så man såg att allt stod rätt till. Hahaha hon som scannade magen stannade i några sekunder i en position då man såg ansiktet rakt fram och då började sköterskan le lite vilket vi ochså gjorde då det såg ut som en alien.

En bild på ungen. Här suger den på tummen.

Ultraljud

Hallå! imorgon kl 10 så ska vi vara hos gyn och göra ultraljud, så nu får vi se bäbisen för första gången och det är då allt kanske blir lite mer verkligt när bilden visar sig framför ögonen. Ser fram emot det väldigt mycket, plus att man får ett kort med sig hem att kika på, vilket antagligen ni med kommer få se på imorgon. Nyss satt i mig en pizza med eller nästan hela. Plus att ja kan säga som så Rebecca fick smaka på pizzan 2 gånger.


Feed ME

hejsan! nu har jag, rebecca och andréa vart ute och tränat våra hundar. Fick låna mammas hund så vi kunde träna vårat monster men han skötte sig rätt bra endå och de kom överens. Sen körde jag hem hunden till mamma & pappa och passa på att sno en chipspåse, var tvungen att åka hem snabbt eftersom vi nu skall äta pizza, mums.

Walk in da park

Så nu har jag gett hunden mat, lite extra eftersom vi vill ha han lite fet så man kan mysa med han. Sen gick vi ut och promenerade lite extra eftersom farmorn ska passa labanen. Så ska vi åka ut och fixa lite mer med huset. Passade på att ta en bild på monstret med.


Huvudet har ont

Vaknade först kl 6 som ja gjort 2 dagar i rad nu utan anledning och det är prick kl 6. Iallafall så låg skönheten brevid mig och snarkade som en liten minigris kan ja tänka mig. Tänkte spela in ljudet men när jag öppnade telefonen sluta hon, så efter väntan på att hon skulle börja igen somnade jag om och vaknade exact kl0900 med en jävla huvudvärk. Antagligen på grund av oljudet, det är förståligt eftersom världens högst uppmätta snarkning ligger på 91db vilket är högre än en gräsklippare.

Pumsig

Ja då var det så att ja föreslog att se på film vilket visade sig hade vart en dålig ide eftersom vi sket i filmen och såg ett avsnitt av The dog whisper som bara är i ca 40 min, somnade nog ungefär lika många gånger. Så efter den smärtsamma sömniga av  perioden är det äntligen dags att lägga sig.


Huset

Hallåh! Nu har vi vart i vårt blivande hus i saltkällan och rensat lite, ska bli skitkul å flytta dit med min heting och djuren. Hur det ska gå för de två stackers katterna där återstå att se, finns nämnligen ett berg till katt där (sägs det) som vaktar över huset just nu. Han ska tydligen enligt myten vara så stor att han inte kommer in i en katt transport men in igenom en kattlucka kommer han tydligen, men det handlar väll om viljestyrkan antar jag för på andra sidan luckan finns maten. Så våra 2 andra katter får hålla sig i skinnet. Men dem har ju nio liv till godo.
   Nu Ska vi nog se på film och äta oss tjocka på godis (äter mest för att få min älskling att må bättre, dock svårt att tävla med henne för hon har ju en på insidan som hjälper till)


They are going to kill us alive

Jo det är antagligen inte första gången jag hört det här med dock den första jag ger uttrycket lite eftertanke, They are going to kill us alive. Vet inte hur det fungerar, jag översätter det i min hjärna som att dem säger De kommer döda oss levande för på sättet som det är skrivet är ju att det finns ett alternativ och det enda alternativet är ju då att De kommer döda oss när vi är döda. Ett exempel.

.

hmmm.

gomorron. Idag ska jag, Rebecca och Laban antagligen ut till saltkällan och hälsa på hennes pappa då han fyllde år förra helgen. Sedan ska vi nog till vårt blivande hus ett par kilometer längre bort och börja lite på städningen där, så det är fint när vi flyttar in. Förmodligen kommer min mamma, pappa, Millan(syster) och Piga(hund),ut dit så de får se på huset och så Laban kan få leka av sig lite med gamla Piga.


Räka

Hej hej! nu ska jag och mitt kära oskmoln (rebecca) ut till min mamma och pappa för att äta små räkor. Men först har jag fått order om att mata och gå ut med laban hunden. Idag har jag jobbat, till och med en timma extra, på fredag desutom så jobbat från 7-17. Min handledare skrev mina timmar på ett tidspapper sen skrev under rätt kul faktiskt för vi var dem enda kvar på firman å så satte vi oss ner med en varsin kopp kaffe (inget brottom för hans del alltså), sen var det så att vi hadde en frukt/godiskorg på jobbet så smuggla med mig ett par plopp godisar till min kära. Då blev hon glad.

Köss hej!

Gonatt

Nu har min syster Millan och hennes.... ermh pojkvän (tror jag vet inte dock, vart lite av och till på den fronten) vart här påbesök. Hur som hellst hadde de med sig chips och godis så de var varmt välkommna  vi skulle kolla på film vilket vi gjorde men blev nedröstad efter 20 min in i filmen då alla ville spela Scene it  på xboxet, typ som buzz till ps och älsklingen blev lika nöjd över de vanliga resultaten. Alltså att jag vinner och hon surar si igenom spelet hehehe, men tycker om henne lika mycket för det.

Gyn

Hallå! nu är det bästämt tid för min flickvän och jag får följa med nu på måndag, då ska dem smörja in hennes mage med släm och sedan scanna henne så vi kan få se på bäbisen och sen hur gamma han/hon är, har dragit på det i ett par veckor nu eftersom ingen av oss har hunnit ringa.

P.s nu kan ni lyssna på musik i min blogg om ni har lust med det. Köss!

gomorron

Tjena vaknade nyss (kl0645) för att mobilen tyckte det var bra, ne men för att ringa till jobbet och berätta för dem att deras älskade Simon var förkyld och inte ville varken kunde komma och jobba. Så nu sitter jag uppe tänkte kanske kolla nån film och försöka ignorera vildkatten som springer som en kanin som blivit biten av en bäver i svansen för att bävern blev sur för kaninen tog hans blåbär med strössel på.


Ensam hemma

Så nu sitter jag ensam hemma efter att min älskling lämnat mig för en kompis och åkt ner till stan å fikat :P Nä men får väll se det som semester och ett tillfälle för lite kvalité tid med djuren -.^ Är ju lite förkyld med sitter här med feber och hals ont, alltså väldigt syndom mig. Slog om just i tid för att se Obama svära president eden lucky me.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0