Oj då

Faan, fyllde ju år i måndags den 16e och skulle tatuera mig den 19e. Då tänkte jag tre dagar och på onsdag så ska jag tatuera mig. Kommer in i studion sitter där ett tag, sen kommer ene tatuerarn och frågar om jag är sällskap, då säger jag nää ja ska tatuera mig, då svarar han När då? Nu säger jag. Han blädrar i bokningarna och frågar, vem har du bokat tid av? Micke säger jag, då säger han Han är inte här idag. Då börjar jag tänka lite och kommer fram till att den 19e inte alls är idag utan imorgon vilket resulterar i att jag snällt får åka hemmåt igen.

Tack tack!

Vill tacka alla för de fina presenterna jag fick igår och för sällskapet, kalaset blev hur bra som hellst. Och nu har jag så att det räcker till min tatuering imorgon med, ska bli jätte kul. Det jag har tänkt mig är ett körsbärsträd på underarmen, något i den här stilen.


Det är ingen vanlig dag för det är Simons födelsedag

Ja då fyllde man år idag. Martin och Andréa var här nyss på besök och fikade nyss, Fick en jätte häftig chipsskål med chips i :D. Älsklingen åkte nyss iväg och ska grejja med nått hemligt. Familjerna kommer runt 7 ikväll för att äta tårta som vi ska baka sedan, ska bli skojj. 
   Ny länk till lillasysters blogg i kolumnen till höger har jag gjort.


Emaus

Är så att ja och rebecca ska passa på min systers barn tills runt kl 7 idag då vi blir avlösta av deras mormor. Vi tänkte åka till emaus och titta på hästar, kaniner och minigrisar mm. Marcus, Rebeccas bror ska antagligen med oss också. När ja kom hem så fick ja reda på att även granne Andréa ska med. Ska bli kul! Updateras senare.

Hemma

Nu är vi hemma, har vart hos mamma o pappa och fikat lite. Sen när vi skulle hem så tog vi med oss min syster och min andra systers 2 barn tillbaka till stan, mamma och pappa hade passat på dem.
   Nu så ska vi laga jättegodmat och sedan ha den otroliga vandringen maraton (inte sett dem på hur länge som helst kommer knappt ihåg dem), och så ska vi ner till affären en sväng och köpa lipsyl + mysmat.


Fruukost

Nu har vi ätit frukost jag, grannen och rebecca. Har någon konstig youghurt som smakar jordgubb, vanlij och lakrits ganska konstigt eftersom man är van vid lakrits smaken på godis.


RSS 2.0